Pentru a prepara aceasta reteta de mancare de miel cu vin si oregano sunt necesare urmatoarele ingrediente: vin, oregano, sare, piper, carne de miel, ulei de masline, ceapa rosie, salata verde, oua, marar.
Ceapa verde si rosie se taie marunt si se pun la calit in ulei de masline. Carnea de miel se spala, se taie in cuburi si se adauga peste ceapa. Se condimenteaza cu oregano, sare si piper. Se adauga vinul. Se lasa sa dea in clocot, dupa care se adauga apa, cat sa acopere carnea.
Intr-o alta cratita se opareste salata. Dupa ce s-a oparit, se scurge, se toaca subtire si se adauga peste carne. Dupa 50 de minute se adauga ouale, care se vor preparain felul urmator: albusurile se bat spuma. Se adauga peste ele galbenusurile si putina zeama in care a fiert carnea.
Se amesteca bine. Se mai lasa pe foc cam 5 minute.
Se serveste cu marar tocat fin deasupra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizza Balmosul este o mancare simpla si gustoasa ca la mama acasa. Daca nu credeti, intrebati-l pe baiatul meu !!!! Balmosul...
Balmos cu salata de castravetiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii