Mielul cu rozmarin si cimbru este o reteta pentru meniul de Paste. Pentru a prepara aceasta reteta de miel cu rozmarin si cimbru sunt necesare urmatoarele ingrediente: miel, rozmarin, cimbru, untura, foi de dafin, sare, piper.
Pentru a prepara mielul cu rozmarin trebuie sa ne pregatim din timp ingredientele. Va iesi o friptura de miel delicioasa. Mielul se taie in bucati si se pune intr-un ceaun mare, cu untura, condimente si apa. Se amesteca din cand in cand si se mai adauga cate putina apa. Se lasa sa fiarba pana cand carnea se desprinde de pe oase si zeama a scazut.Cand s-a racit, se indeparteaza toate oasele. Se pune in vase. Cand s-a intarit, se taie felli.
Se poate servi rece sau cald, cu mamaliga.
Alte retete recomandate:
Mancare de miel cu vin si oregano
Drob de miel in pahar
Drob de miel
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii