Se toaca ceapa si prosciutto si se caleste in putin ulei, apoi se adauga carnea taiata bucati si se rumeneste cateva minute. Se toarna vinul si se las
Se toaca ceapa si prosciutto si se caleste in putin ulei, apoi se adauga carnea taiata bucati si se rumeneste cateva minute. Se toarna vinul si se lasa pana se evapora alcoolul. Se presara faina si se amesteca, se adauga sare, piper si 200 ml apa calda. Se acopera si se lasa 40 minute Se amesteca galbenusurile cu ierburile tocate, usturoiul maruntit, un praf de nucsoara si sucul de la jumatate de lamaie. Se ia de pe foc carnea se toarna amestecul de galbenusuri, se amesteca si se repune pe foc mic 1-2 minute; mare grija sa nu se taie. Se mai poate face si trecand bucatile de carne prin faina, iar la sfarsit, inainte de a adauga galbenusurile, se iau de pe foc, se scoate carnea si se mai asa 30 secunde pe foc dupa ce se adauga amestecul de galbenusuri. Apoi se toarna sosul peste carne.
Reteta propusa de PaulaM Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii