Se toaca ceapa si prosciutto si se caleste in putin ulei, apoi se adauga carnea taiata bucati si se rumeneste cateva minute. Se toarna vinul si se las
Se toaca ceapa si prosciutto si se caleste in putin ulei, apoi se adauga carnea taiata bucati si se rumeneste cateva minute. Se toarna vinul si se lasa pana se evapora alcoolul. Se presara faina si se amesteca, se adauga sare, piper si 200 ml apa calda. Se acopera si se lasa 40 minute Se amesteca galbenusurile cu ierburile tocate, usturoiul maruntit, un praf de nucsoara si sucul de la jumatate de lamaie. Se ia de pe foc carnea se toarna amestecul de galbenusuri, se amesteca si se repune pe foc mic 1-2 minute; mare grija sa nu se taie. Se mai poate face si trecand bucatile de carne prin faina, iar la sfarsit, inainte de a adauga galbenusurile, se iau de pe foc, se scoate carnea si se mai asa 30 secunde pe foc dupa ce se adauga amestecul de galbenusuri. Apoi se toarna sosul peste carne.
Reteta propusa de PaulaM Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii