Se toaca ceapa si prosciutto si se caleste in putin ulei, apoi se adauga carnea taiata bucati si se rumeneste cateva minute. Se toarna vinul si se las
Se toaca ceapa si prosciutto si se caleste in putin ulei, apoi se adauga carnea taiata bucati si se rumeneste cateva minute. Se toarna vinul si se lasa pana se evapora alcoolul. Se presara faina si se amesteca, se adauga sare, piper si 200 ml apa calda. Se acopera si se lasa 40 minute Se amesteca galbenusurile cu ierburile tocate, usturoiul maruntit, un praf de nucsoara si sucul de la jumatate de lamaie. Se ia de pe foc carnea se toarna amestecul de galbenusuri, se amesteca si se repune pe foc mic 1-2 minute; mare grija sa nu se taie. Se mai poate face si trecand bucatile de carne prin faina, iar la sfarsit, inainte de a adauga galbenusurile, se iau de pe foc, se scoate carnea si se mai asa 30 secunde pe foc dupa ce se adauga amestecul de galbenusuri. Apoi se toarna sosul peste carne.
Reteta propusa de PaulaM Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantana O zama simplu de preparat, aproape ca se face singura. Principalul este sa ai ingrediente de calitate. Doar fasolea...
Zama de fasole verde cu afumatura proaspataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii