Oua coapte cu afumatura

Aperitiv cu oua coapte cu afumatura, decorate cu ceapa verde. Reteta este destul de simpla si rapida, festiva sau pur si simplu pentru o seara in familie (alaturi de alte aperitive, desigur).

Portii
4
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa
Oua coapte cu afumatura

Ingrediente

  • 4 oua
  • afumatura de casa dupa gust
  • unt pentru uns formele
  • sare dupa gust
  • frunze de ceapa verde

Mod de preparare

Se ung cu unt formele de ceramica. Se taie afumatura de casa in felii subtiri, eu am considerat cate 4 de fiecare (eu atat am mai avut, insa puteti pune mai mult daca doriti). Se asaza cu grija feliile de afumatura in fiecare forma, se adauga cate un ou, se sareaza dupa gust si se dau la cuptorul preincalzit cam 15 minute, daca le vreti vartoase. Data viitoare o sa le fac cu zeama. Cand sunt gata, se decoreaza cu frunze de ceapa verde tocate. Sper sa va placa!

Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/05/oua-coapte-cu-afumatura.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori