Daca vreti niste oua vopsite natural, va recomand ouale vopsite cu coji de ceapa, ornate cu diverse frunzulite.
Punem in vas cojile de ceapa si adaugam apa cat se acopere bine cojile, un pic mai sus de jumatatea vasului.
Adaugam o lingura de sare si o lingura de otet si punem vasul pe foc.
Intre timp pregatim ouale. Le spalam in apa calda si le stergem pe rand.
Luam cate un ou pe care punem cate o frunzulita, apoi imbracam oul in ciorap, il strangem si il invartim la capat si il legam cu ata.
Punem cate 15 oua deodata si, din momentul in care incepe apa sa fiarba, le mai lasam 10 minute la fiert.
Scoatem cu o lingura ouale pe rand si le punem pe un prosop.
Taiem capatul de ciorap si indepartam rapid cat este fierbinte frunzulita si ciorapul.
La final ungem ouale cu o bucata de slanina pentru luciu.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii