O pasca delicioasa pe masa de Paste!
Intr-un bol, se amesteca branza cu praful de sare, zaharul, zaharul vanilat si smantana. Se adauga ouale si se omogenizeaza bine. Se toarna pe rand, faina, apoi grisul, amestecand bine dupa fiecare. Untul lasat la temperatura camerei se taie cubulete si se pune peste compozitie. Se amesteca cu un tel, pana se incorporeaza bine. La final, se pun merisoarele, se amesteca totul si se lasa deoparte. Se ia o tava rotunda cu margini detasabile, se tapeteaza fundul tavii cu hartie de copt,iar marginile se ung bine cu unt. Se toarna compozitia, se niveleaza, apoi se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru cca 60-70 de minute, pana ce marginea devine maronie, iar pe mijloc aurie. Se stinge focul si se lasa la racit in cuptor. Se desprinde marginea cu ajutorul unei spatule si se desface inelul formei. Se transfera pasca pe un platou si se da la rece. Se portioneaza si se serveste. Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii