O pasca delicioasa pe masa de Paste!
Intr-un bol, se amesteca branza cu praful de sare, zaharul, zaharul vanilat si smantana. Se adauga ouale si se omogenizeaza bine. Se toarna pe rand, faina, apoi grisul, amestecand bine dupa fiecare. Untul lasat la temperatura camerei se taie cubulete si se pune peste compozitie. Se amesteca cu un tel, pana se incorporeaza bine. La final, se pun merisoarele, se amesteca totul si se lasa deoparte. Se ia o tava rotunda cu margini detasabile, se tapeteaza fundul tavii cu hartie de copt,iar marginile se ung bine cu unt. Se toarna compozitia, se niveleaza, apoi se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru cca 60-70 de minute, pana ce marginea devine maronie, iar pe mijloc aurie. Se stinge focul si se lasa la racit in cuptor. Se desprinde marginea cu ajutorul unei spatule si se desface inelul formei. Se transfera pasca pe un platou si se da la rece. Se portioneaza si se serveste. Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii