Pulpa de miel cu plante aromatice, made by Adrian Hadean

Pulpa de miel cu plante aromatice nu face parte din retetarul familiei, cel putin deocamdata. Ramane sa ne confirme timpul daca rezista destul de mult incat sa devina traditie, sau nu.

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
360 minute
Complexitate
redusa
Pulpa de miel cu plante aromatice, made by Adrian Hadean

Ingrediente

  • pulpa de miel – 1 buc
  • sare grunjoasa
  • patrunjel – 1 legatura
  • tarhon – 1 legatura
  • leustean – 1 legatura
  • marar – cateva fire
  • vin rosu 1 cana
  • cartofi noi – cateva buc
  • sparanghel – cateva buc
  • ardei – 23 buc
  • ulei
  • zeama de lamaie
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• desfaceti pulpa si presarati peste ea sare grunjoasa si piper proaspat zdrobit
• tocati o legatura de patrunjel, una de tarhon, una de leustean si niste marar si presarati-le peste carne
• rulati carnea, strangeti-o bine, legati-o cu ata alimentara si apoi presarati peste ea sare si piper
• puneti pe aragaz vasul detasabil al slow cooker Crock Pot 6L Digital Saute, adaugati foarte putin ulei si frigeti carnea de jur imprejur, sa se rumeneasca usor
• stingeti cu o cana de vin rosu si lasati sa se evapore alcoolul, apoi adaugati o cana de apa calda, cotoarele lagaturilor de plante aromatice cu care ati umplut pulpa si cativa cartofi noi
• mutati vasul detasabil in slow cooker Crock-Pot 6L Digital Saute si setati pe modul de gatire High si timpul de 6 ore
• pentru a finaliza friptura, incingeti cuptorul la 220⁰C si puneti carnea intr-o tava alaturi de cartofi
• lasati la cuptor pentru 10 minute, cat sa capete o crusta rumena si crocanta
• pentru garnitura, gatiti superficial in tigaie cateva bucati de sparanghel si preparati si un piure de ardei copti: coaceti ardeii pe plita, ii curatati de coaja, seminte si cotor si apoi ii mixati in blender la turatie mare cu putin ulei si zeama de lamaie. Puteti adauga putina sare, apoi dati totul prin sita.

Pofta buna!

Articolul complet: http://www.adihadean.ro/2016/04/pulpa-de-miel-cu-plante-aromatice/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci