Pentru a realiza aceasta reteta de pulpa de miel cu vin si lamaie, sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, lamaie, vin, slanina, mujdei, praf de cimbru, sare, piper, ulei, apa.
Se scoate osul din pulpa de miel si se desface carnea. Se aseaza intr-un vas. Se condimenteaza carnea cu lamaie, mujdei si cimbru. Se adauga in vas o ceasca de ulei si una de apa. Peste carne se aseaza slanina taiata in felii subtiri si se adauga boabe de piper. Se frige la foc puternic. Dupa aproximativ o ora, se adauga vinul si se intoarce carnea. Este gata cand carnea este rumenita pe ambele parti. Slanina se inlatura.
Se serveste imediat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii