Pulpe de iepure cu legume la cuptor

Pentru ca nu toti iubim mielul, il putem inlocui cu iepure.

Portii
3
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
medie
Pulpe de iepure cu legume la cuptor

Ingrediente

  • 3 pulpe de iepure
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 bucata de praz
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov mai mare
  • 3-4 cartofi
  • broccoli
  • sare
  • foi de dafin
  • rozmarin
  • boia dulce
  • piper
  • graunti de usturoi
  • ulei
  • putin vin rosu

Mod de preparare

Spalam bine pulpele de iepure, le condimentam cu sare, boia dulce, rozmarin si le ungem cu putin ulei.

Ceapa o taiem solzisori, ardeiul si prazul betisoare, morcovul bucati mai mari.

Intr-un vas termorezistent, asezam legumele taiate, presaram putin ulei si sare, peste legume asezam pulpele de iepure, stropim cu putin vin, punem o cescuta de apa, acoperim cu capacul si introducem la cuptor, la foc mediu.

Dupa 40 minute, adaugam si cartofii taiati bucati mai mari si introducem din nou la cuptor. Cand legumele si carnea sunt moi, adaugam si broccoli si mai lasam cateva minute la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori