Pulpe de iepure cu legume la cuptor

Pentru ca nu toti iubim mielul, il putem inlocui cu iepure.

Portii
3
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
medie
Pulpe de iepure cu legume la cuptor

Ingrediente

  • 3 pulpe de iepure
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 bucata de praz
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov mai mare
  • 3-4 cartofi
  • broccoli
  • sare
  • foi de dafin
  • rozmarin
  • boia dulce
  • piper
  • graunti de usturoi
  • ulei
  • putin vin rosu

Mod de preparare

Spalam bine pulpele de iepure, le condimentam cu sare, boia dulce, rozmarin si le ungem cu putin ulei.

Ceapa o taiem solzisori, ardeiul si prazul betisoare, morcovul bucati mai mari.

Intr-un vas termorezistent, asezam legumele taiate, presaram putin ulei si sare, peste legume asezam pulpele de iepure, stropim cu putin vin, punem o cescuta de apa, acoperim cu capacul si introducem la cuptor, la foc mediu.

Dupa 40 minute, adaugam si cartofii taiati bucati mai mari si introducem din nou la cuptor. Cand legumele si carnea sunt moi, adaugam si broccoli si mai lasam cateva minute la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc