Pulpe de miel in stil oriental, made by Jamila Cuisine

Reteta de Pulpe de miel in stil oriental este minunata de Pasti sau pentru orice alta ocazie cand vrem sa gatim carnea de miel intr-un mod diferit.

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe mici de miel – 2 buc
  • ceapa taiata solzisori – 2 buc
  • ardei gras taiat bastonase – 1 buc
  • prune uscate – 100 g
  • usturoi – 34 catei
  • rozmarin tocat – 1 lingura
  • stafide – 50 g
  • ulei de masline – 23 linguri
  • patrunjel – 1 legatura
  • sirop de rodii – 2 linguri
  • coriandru – 1 lingurita
  • ghimbir – 1 lingurita
  • boia – 1 lingurita
  • chimion – 1 lingurita
  • curcuma – 1 lingurita
  • sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• peste pulpele de miel adaugati rozmarinul verde tocat marunt, jumatate din cantitatea de patrunjel, uleiul si razuiti deasupra 3 catei de usturoi
• adaugati apoi 3/4 din fiecare condiment: coriandru, ghimbir, boia dulce sau iute, chimion, curcuma, sare si piper
• amestecati totul foarte bine, astfel incat fiecare bucata de carne sa fie bine acoperita de condimente, apoi lasati-o putin deoparte, cat timp va ocupati de restul ingredientelor
• adaugati in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital restul ingredientelor: ceapa, ardeiul, prunele uscate, stafidele, restul de patrunjel, razuiti un catel de usturoi, iar la final adaugati siropul de rodii si condimentele pe care le-ati pastrat mai devreme: ghimbir, coriandru, curcuma, chimion, boia, putina sare si piper; amestecati bine si adaugati si o cana cu apa
• peste legumele din slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital adaugati carnea, puneti capacul si setati pe modul de gatire High si timpul de 4 ore.

Pofta buna!

Articolul complet: http://www.jamilacuisine.ro/pulpe-de-miel-in-stil-oriental-la-crock-pot/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide