Pentru saslac de miel (frigarui cu miel) carnea se dezoseaza si se taie in bucati patrate, care se tin in bait 2 ore. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele.
Pentru saslac de miel carnea se dezoseaza si se taie in bucati patrate, care se tin in bait 2 ore. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Rosiile si ardeii grasi pentru frigarui se spala, se taie felii de marimea bucatilor de carne. Rosiile, ardeii grasi, ceapa verde se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se spala. Orezul se inabusa in unt, se adauga ceapa verde, ardeiul gras, rosii si se continua inabusirea. Dupa 3-6 minute se adauga 500 ml apa si se lasa sa fiarba cu vasul acoperit. Bucatile de carne se scot din bait, se insira pe frigarui alternand cate o bucata de rosie, ardei gras, ceapa. Frigaruile astfel pregatite se frig pe gratarul cu ulei incins. Se sareaza dupa frigere.
Saslacul de miel se serveste cald, cu garnitura de orez si patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii