Pentru saslac de miel (frigarui cu miel) carnea se dezoseaza si se taie in bucati patrate, care se tin in bait 2 ore. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele.
Pentru saslac de miel carnea se dezoseaza si se taie in bucati patrate, care se tin in bait 2 ore. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Rosiile si ardeii grasi pentru frigarui se spala, se taie felii de marimea bucatilor de carne. Rosiile, ardeii grasi, ceapa verde se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se spala. Orezul se inabusa in unt, se adauga ceapa verde, ardeiul gras, rosii si se continua inabusirea. Dupa 3-6 minute se adauga 500 ml apa si se lasa sa fiarba cu vasul acoperit. Bucatile de carne se scot din bait, se insira pe frigarui alternand cate o bucata de rosie, ardei gras, ceapa. Frigaruile astfel pregatite se frig pe gratarul cu ulei incins. Se sareaza dupa frigere.
Saslacul de miel se serveste cald, cu garnitura de orez si patrunjel verde deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii