Pentru saslac de miel (frigarui cu miel) carnea se dezoseaza si se taie in bucati patrate, care se tin in bait 2 ore. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele.
Pentru saslac de miel carnea se dezoseaza si se taie in bucati patrate, care se tin in bait 2 ore. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Rosiile si ardeii grasi pentru frigarui se spala, se taie felii de marimea bucatilor de carne. Rosiile, ardeii grasi, ceapa verde se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se spala. Orezul se inabusa in unt, se adauga ceapa verde, ardeiul gras, rosii si se continua inabusirea. Dupa 3-6 minute se adauga 500 ml apa si se lasa sa fiarba cu vasul acoperit. Bucatile de carne se scot din bait, se insira pe frigarui alternand cate o bucata de rosie, ardei gras, ceapa. Frigaruile astfel pregatite se frig pe gratarul cu ulei incins. Se sareaza dupa frigere.
Saslacul de miel se serveste cald, cu garnitura de orez si patrunjel verde deasupra.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanPuiul grill se tine intr-un bait format din apa, vin, otet, sare si mirodenii timp de 100 minute (1 ora si jumatate). Se lasa...
Ananas cu puiDin apa, sare si faina se face un aluat care se framinta bine pina se curata de pe miini cind se framinta. Din acest aluat se...
Pizza EverythingEste prima data cand pregatesc Reteta de musaca de cartofi cu carne, un preparat gustos. Am citit mai multe retete atat de pe...
Reteta de musaca de cartofi cu carne, un preparat gustosIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii