Delicios!!
Se caramelizeaza zaharul, apoi se adauga miezul de nuca, se trage de pe foc si imediat se adauga si ouale batute. Se amesteca continuu pana se incorporeaza bine ouale si obtinem un caramel omogen. Se adauga biscuitii maruntiti, se amesteca bine cu o lingura, apoi se intinde in forma, nivelend cu dosul lingurii.
Se da la blender ananasul cu cescuta de compot pana obtinem un piure fluid, de consistenta unei smantani. Se incorporeaza si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie. Se toarna peste blatul din forma si se lasa 15 minute la rece.
Intre timp mixam frisca cu zaharul pudra vanilat pana se intareste. Se da la blender branzica dulce cu smantana, apoi se incorporeaza in frisca si se adauga in gelatina hidratata in 100 ml apa rece si topita la bain marie. Se toarna peste piureul de ananas si deasupra se presara nuca de cocos deshidratata si se decoreaza cu bomboane Raffaello. Se da la rece 2 ore apoi se portioneaza.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii