Ardeii se pun la copt, dupa care se curata de coaja. Se pun in borcane mici si se toarna peste ei otet fiert cu sare. Se acopera borcanele si se pun
Ardeii se pun la copt, dupa care se curata de coaja. Se pun in borcane mici si se toarna peste ei otet fiert cu sare. Se acopera borcanele si se pun in loc racoros.
La servire se stropesc cu ulei.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Curcan umplut
Iahnie de fasole

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii