Dam pe razatoarea mica morcovul, telina si sfecla. Radem mai mare marul, cu tot cu coaja. Punem totul intr-o sita si presam bine, sa se scurga de zea
Dam pe razatoarea mica morcovul, telina si sfecla. Radem mai mare marul, cu tot cu coaja. Punem totul intr-o sita si presam bine, sa se scurga de zeama.
Amestecam totul cu: ardeiul gras tocat cuburi, patrunjelul si frunzele de telina tocate marunt, sare, piper si zeama de lamaie-dupa gust. Punem si 2 linguri cu maioneza. Restul maionezei il folosim pentru ornat.
Alte retete delicioase
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii