Dam pe razatoarea mica morcovul, telina si sfecla. Radem mai mare marul, cu tot cu coaja. Punem totul intr-o sita si presam bine, sa se scurga de zea
Dam pe razatoarea mica morcovul, telina si sfecla. Radem mai mare marul, cu tot cu coaja. Punem totul intr-o sita si presam bine, sa se scurga de zeama.
Amestecam totul cu: ardeiul gras tocat cuburi, patrunjelul si frunzele de telina tocate marunt, sare, piper si zeama de lamaie-dupa gust. Punem si 2 linguri cu maioneza. Restul maionezei il folosim pentru ornat.
Alte retete delicioase

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii