Fasolea crema cu usturoi este un aperitiv delicios si sanatos de legume. Poate reprezenta si o mancare delicioasa de post. Fasolea se lasa in apa, peste noapte. A doua zi, se pune la fiert.
Fasolea este un aliment bogat in nutrienti, recomandata in perioada postului si nu numai. Contine fibre insolubile si are proprietati anti-cancerigene. Iar mancarea cu fasole este preferata de multi dintre noi.
Fasolea crema cu usturoi este un aperitiv delicios si sanatos de legume. Fasolea se lasa in apa, peste noapte. A doua zi, se pune la fiert. Din pacate, fasolea trebuie sa stea circa o ora pe foc. Cu putin timp inainte sa se faca, lasati cateva minute sa fiarba (4-5 minute) legumele, adica telina, morcovii si cepele. Apoi legumele se scot. Fasolea se scoate si ea si se baga in mixer. In mixer se adauga 2 capatani de usturoi curatate, tocate marunt si 2-3 linguri cu ulei vegetal putin incalzit. Se amesteca in mixer, dupa care se scoate si se poate decora cu verdeata. Se poate servi pe paine prajita.
Pofta buna!
Fasolea crema cu usturoi se serveste atata rece, cat si calda, pe paine prajita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii