Rosii grecesti

Rosiile grecesti pot fi consumate ca atare ori ca si salata langa un fel principal sau la bruschete. Aveti nevoie de rosii, ceapa, ulei se masline, otet, suc de lamaie si condimente.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Rosii grecesti

Ingrediente

  • 4 rosi mari
  • taiate felii
  • 1/2 ceapa rosie
  • taiata in felii subtiri
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 1/2 lingura otet din vin rosu
  • 1 1/2 lingura suc de lamaie
  • proaspat stors
  • 1 usturoi
  • tocat marunt
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 lingurita oregano
  • 1/4 lingurita piper

Mod de preparare

Rosiile grecesti pot fi consumate ca atare ori ca si salata. Pentru preparare aranjeaza feliile de rosii si de ceapa intr-un bol.
Combina restul ingredientelor si toarna peste rosii. Lasa la rece 2 ore, amestecand din cand in cand.


Rosiile grecesti pot fi consumate ca atare ori ca si salata langa un fel principal sau la bruschete.
Sursa acestei retete este blocgul culinar Mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc