Rosii grecesti

Rosiile grecesti pot fi consumate ca atare ori ca si salata langa un fel principal sau la bruschete. Aveti nevoie de rosii, ceapa, ulei se masline, otet, suc de lamaie si condimente.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Rosii grecesti

Ingrediente

  • 4 rosi mari
  • taiate felii
  • 1/2 ceapa rosie
  • taiata in felii subtiri
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 1/2 lingura otet din vin rosu
  • 1 1/2 lingura suc de lamaie
  • proaspat stors
  • 1 usturoi
  • tocat marunt
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 lingurita oregano
  • 1/4 lingurita piper

Mod de preparare

Rosiile grecesti pot fi consumate ca atare ori ca si salata. Pentru preparare aranjeaza feliile de rosii si de ceapa intr-un bol.
Combina restul ingredientelor si toarna peste rosii. Lasa la rece 2 ore, amestecand din cand in cand.


Rosiile grecesti pot fi consumate ca atare ori ca si salata langa un fel principal sau la bruschete.
Sursa acestei retete este blocgul culinar Mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu caise si iaurt

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Rotite din vinete umplute

Rotite din vinete umplute

Aroma toamnei pe platou

Rotite din vinete umplute
Dovlecei si vinete pane

Dovlecei si vinete pane

Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta

Dovlecei si vinete pane
Cele mai apreciate rețete
Parteneri
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
ReteteCulinare.RO

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata