Se oparesc rosiile dupa care se curata de seminte si coaja. Se taie in feliute subtiri si se amesteca impreuna cu castravetii taiati rondele. Se adau
Se oparesc rosiile dupa care se curata de seminte si coaja. Se taie in feliute subtiri si se amesteca impreuna cu castravetii taiati rondele. Se adauga tarhonul, apoi piperul, sarea, otetul si uleiul. Se amesteca compozitia usor si se rastoarna intr-o salatiera.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Placinta de dovleac Muschi de porc la cuptor Saratele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii