Se curata de coaja rosiile oparite si se taie apoi felii subtiri. Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert si racit, s
Se curata de coaja rosiile oparite si se taie apoi felii subtiri. Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert si racit, se curata de coaja si se taie rondele. Telina se taie pe lung, in bucati de 3-4 cm, iar ceapa se toaca marunt. Se coc ouale in cuptor si se taie rondele apoi, iar verdeata se toaca marunt. Se pregateste un sos din otet si ulei. Se amesteca legumele intr-un castron, se sareaza si se stropesc apoi cu sos.
Se pune salata intr-o salatiera si se orneaza cu rondele de oua. Se serveste langa fripturi.
Alte retete culinare:
Saratele
Iahnie de fasole
Cozonac moldovenesc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii