Telina, sparanghelul, cartofii in coaja si ouale se pun separat la fiert. Andivele se spala sub jet de apa rece si se desfac in frunze. Se asaza pe u
Telina, sparanghelul, cartofii in coaja si ouale se pun separat la fiert. Andivele se spala sub jet de apa rece si se desfac in frunze. Se asaza pe un platou, ouale taiate in rondele fine, cartofii taiati tot rondele, telina tocata cubulete mici, sparanghelul taiat in bucatele si frunzele de andive. Se toarna sosul de ulei, otet sau zeama de lamaie si sare si piper.
Se serveste salata imediat.
Alte retete:
Ciuperci umplute Piftie de curcan Ciorba radauteana

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii