Telina, sparanghelul, cartofii in coaja si ouale se pun separat la fiert. Andivele se spala sub jet de apa rece si se desfac in frunze. Se asaza pe u
Telina, sparanghelul, cartofii in coaja si ouale se pun separat la fiert. Andivele se spala sub jet de apa rece si se desfac in frunze. Se asaza pe un platou, ouale taiate in rondele fine, cartofii taiati tot rondele, telina tocata cubulete mici, sparanghelul taiat in bucatele si frunzele de andive. Se toarna sosul de ulei, otet sau zeama de lamaie si sare si piper.
Se serveste salata imediat.
Alte retete:
Ciuperci umplute Piftie de curcan Ciorba radauteana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii