Se fierb legumele si se taie bucatele. Rosiile se curata si se taie cubulete. Din masline se scot samburii. Patrunjelul verde se toaca. Ouale se fierb
Se fierb legumele si se taie bucatele. Rosiile se curata si se taie cubulete. Din masline se scot samburii. Patrunjelul verde se toaca. Ouale se fierb rascoapte si se taie felii. Din sardele se scot oasele si se separa fileuri.
Se amesteca totul cu maioneza si se serveste.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare
Conopida la cuptor cu bacon
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii