Salata Caesar

Se spala bine salata. Se usuca. Intr-un vas se pune apa la fiert. Se pune pasta de anchois in vasul de salata si se amesteca bine cu cateii de ustur

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1- 2 capatani salata
  • 2 lingurite pasta de anchois
  • 3-5 catei de usturoi
  • un ou
  • 4 - 5 linguri sos Worcestershire
  • sare
  • piper
  • o lamaie
  • ulei de masline
  • o cescuta parmezan
  • crutoane

Mod de preparare

Se spala bine salata. Se usuca. Intr-un vas se pune apa la fiert.

Se pune pasta de anchois in vasul de salata si se amesteca bine cu cateii de usturoi striviti. Se intinde amestecul pe peretii vasului.

Intre timp, apa trebuie sa fi fiert. Se pune oul in apa si se lasa 60 de secunde. Se scoate, se sparge in vasul de salata si amesteca bine cu sare, piper, sos Worcestershire, zeama de la o lamie. Se adauga ulei de masline pana se face un sos de consistenta unei maioneze. Se adauga jumatate din branza. Se amesteca sosul cu salata, in vas, dupa care se presara crutoanele si restul de branza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc