O salata care poate fi servita la cina, cu niste lipii, este cea mai buna. O reteta usoara si perfecta pentru a fi consumata in perioada postului.
Fasolea o punem intr-o strecuratoare (daca este fasole din conserva) si o clatim cu apa rece. O lasam sa se scurga bine. Spanacul il spalam bine, frunza cu frunza. Ceapa rosie o taiem cubulete, nu prea mari, dar nici foarte mici. Usturoiul il zdrobim. Rosia o curatam de coaja si o taiem cubulete, poate fi inlocuita cu bulion. Intr-o tigaie, punem uleiul la incins si calim usor ceapa. Cand ceapa este moale, adaugam usturoiul si rosia taiata cubulete. Lasam pana cand rosia incepe sa se inmoaie si sa-si lase zeama, punem sosul de soia, mai adaugam sare (daca mai trebuie ) si piper. Adaugam fasolea scursa si spanacul. Amestecam si lasam pe foc maxim 5 minute, spanacul se va gati usor. Presaram marar verde tocat sau patrunjel. Salata o punem intr-un bol, deasupra asezam ridiche taiata felii subtiri si servim calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii