Se curata salata, se taie in sferturi si se asaza intr-un castron mare. Se amesteca separat, la foc mic, vinul, uleiul, otetul, sarea si piperul. Can
Se curata salata, se taie in sferturi si se asaza intr-un castron mare. Se amesteca separat, la foc mic, vinul, uleiul, otetul, sarea si piperul. Cand incepe sa clocoteasca amestecul, se toarna peste salata din din castron. Se amesteca bine, apoi se toarna deasupra smantana si se serveste imediat.
Se serveste impreuna cu mancaruri din carne rosie.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute Tocanita de pui Ardei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii