Incalzeste uleiul de floarea-soarelui intr-o tigaie si caleste ceapa 1-2 minute. Adauga varza si lasa pe foc 2-3 minute. Da tigaia deoparte si adauga
Incalzeste uleiul de floarea-soarelui intr-o tigaie si caleste ceapa 1-2 minute. Adauga varza si lasa pe foc 2-3 minute. Da tigaia deoparte si adauga marul si morcovul. Intr-un bol amesteca otetul, zaharul, mustarul si uleiul de masline. Condimenteaza cu sare si piper. Aranjeaza pe farfurii frunzele de laptuca. Pune deasupra salata calda de varza. Adauga cateva nuci si stropeste cu sos de mustar. Presara cateva frunze de patrunjel si serveste.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii