Salata caprese este o salata clasica de rosii, branza si ulei de masline, busuiocul fiind liantul excelent intre aceste ingrediente.
Taiem mozzarella in felii mai grosute.
Taiem felii miezul de lapte.
Spalam rosiile si le taiem felii.
Asezam pe un platou/farfurie feliile de rosii si mozzarella,miez de lapte.
Presaram oregano uscat,sare si piper dupa gust,stropim cu ulei de masline si ornam cu frunze de busuioc.
Salata caprese se serveste rece, ca aperitiv.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii