Se toaca 3 catei de usturoi si se amesteca impreuna cu maioneza, achios, 2 linguri parmezan ras, sosul worchester, mustar si sucul de lamaie. Se sare
Se toaca 3 catei de usturoi si se amesteca impreuna cu maioneza, achios, 2 linguri parmezan ras, sosul worchester, mustar si sucul de lamaie. Se sareaza, se pipereaza si se lasa la frigider. Se taie feliile de paine cuburi. Se incinge uleiul de masline si se caleste restul de usturoi, se adauga cuburile si se lasa la rumenit. Se scot crutoanele din tigaie, apoi se sareaza si se pipereaza. Se asaza salata verde intr-un castron, apoi dressingul, parmezanul si crutoanele.
Salata se serveste cu maioneza.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor Legume la cuptor Tocanita de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzEste una din cele mai bune prajituri pe care le-am mancat in ultimul timp. Am vazut aceasta reteta scrisa undeva pe facebook,...
Desert prajitura Fantezie
Comentarii