Excelenta
Salata si spanacul trebuie spalate foarte bine in apa rece si zvantate . Inelele de calamari (eu am avut congelate ) le decongelam si le spalam in apa rece, sub jet . Le punem pe un servetel sa se scurga apa din ele. Presaram cu sare. Intr-o farfurie punem 2 linguri de faina si luam fiecare inel de calamari si le dam prin faina. Luam un ou si il batem bine impreuna cu un praf de sare. Inelele de calamari le dam prin ou si apoi prin pesmet iar apoi le lasam sa se zvinte putin, in acest fel vor iesi mai crocante. Le prajim in ulei incins. Facem un dressing din sosul de rodie, sare, piper, putina nucsoara proaspat razuita si uleiul de masline. Salata si spanacul le asezam intr-un bol si turnam peste ele dresingul. Amestecam cu ajutorul a doua linguri in asa fel incat dresingul sa imbrace toata salata. Aranjam intr-o farfurie totul , deasupra punem capsuni taiati si bucati de calamar prajit.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii