Excelenta
		
	Salata si spanacul trebuie spalate foarte bine in apa rece si zvantate . Inelele de calamari (eu am avut congelate ) le decongelam si le spalam in apa rece, sub jet . Le punem pe un servetel sa se scurga apa din ele. Presaram cu sare. Intr-o farfurie punem 2 linguri de faina si luam fiecare inel de calamari si le dam prin faina. Luam un ou si il batem bine impreuna cu un praf de sare. Inelele de calamari le dam prin ou si apoi prin pesmet iar apoi le lasam sa se zvinte putin, in acest fel vor iesi mai crocante. Le prajim in ulei incins. Facem un dressing din sosul de rodie, sare, piper, putina nucsoara proaspat razuita si uleiul de masline. Salata si spanacul le asezam intr-un bol si turnam peste ele dresingul. Amestecam cu ajutorul a doua linguri in asa fel incat dresingul sa imbrace toata salata. Aranjam intr-o farfurie totul , deasupra punem capsuni taiati si bucati de calamar prajit.

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii