Intr-un bol, pune castravetele si rosia taiate cubulete, frunzele de varza si salata rupte fasii si ceapa taiata marunt. Adauga boabele de porumb si
Intr-un bol, pune castravetele si rosia taiate cubulete, frunzele de varza si salata rupte fasii si ceapa taiata marunt. Adauga boabele de porumb si mazare. Intr-un castronel, pune mustarul. Adauga uleiul, treptat, ca la maioneza. incorporeaza mierea si zeama de lamaie. LA final, adauga ghimbirul dat pe razatoare, ceapa tocata fin, macul si un praf de sare. Sosul astfel obtinut toarna-l peste legume si lasa la rece cateva minute.
Alte retete simple:
Salata de telina si morcov Salata de ciuperci si cartofi Salata greceasca
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii