Salata de zucchini cu emmantaler este absolut delicioasa si hranitoare, iar familia ta o va indragi imediat. Este o salata ce se prepara incredibil de usor, este foarte aspectuoasa si delicioasa.
Salata de zucchini cu emmantaler este absolut delicioasa si hranitoare, iar familia ta o va indragi imediat.
Incepi prepararea prin a taia zucchini-ul in felii subtiri de aproximativ 2 mm, pe care le rumenesti frumos, pe ambele parti, intr-o tigaie cu ulei incins. Dupa ce s-au rumenit bine, le condimentezi asa cum iti place si le lasi sa se raceasca pe un prosoap de hartie, pentru a se absorbi uleiul in exces.
Emmantalerul se taie in betisoare de aproximativ 5 cm lungime, rosiile cherry se taie in patru, iar ceapa verde se taie rondele. Ouale le cureti frumos de coaja si le tai in 8 bucatele.
Intr-un castronel adaugi otetul, zeama de lamaie, sarea, piperul si mustarul pentru a pregati sosul pentru salata.
Intr-un bol mare pui feliile de zucchini, betisoarele de cascaval, rosiile cherry, ceapa verde şi maslinele, adaugi sosul si amesteci usor. Daca iti place mancarea mai condimentata, poti sa mai adaugi dupa gust sare, piper sau alte mirodenii.
Delicioasa salata cu emmantaler se pune in farfurii, se orneaza frumos cu bucatelele de ou si frunzele de hasmatuchi si se serveste celor dragi.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii