Cumparati ciuperci frumoase, tinere si foarte proaspete, taiati-le partea piciorului care a stat in pamant, apoi spalati-le cu multa apa rece. Puneti
Cumparati ciuperci frumoase, tinere si foarte proaspete, taiati-le partea piciorului care a stat in pamant, apoi spalati-le cu multa apa rece.
Puneti-le la fiert, intr-un vas cu apa putina, la foc domol.
Dupa 20 de minute, scurgeti ciupercile intr-o strecuratoare, lasati-le sa se raceasca si taiati-le in cuburi mici ori in felii subtiri.
Omogenizati sosul format din: ulei, otet, zeama de lamaie, sare si piper.
Puneti ciupercile astfel pregatite pe un platou impreuna cu felii de oua fierte tari, sos si ornati cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii