Se taie salata marunt, ridichile rondele. Se taie branza bucati patrate. Asezonam cu sare si piper. Stropim cu ulei de masline si cu un pic de otet ba
Se taie salata marunt, ridichile rondele. Se taie branza bucati patrate. Asezonam cu sare si piper. Stropim cu ulei de masline si cu un pic de otet balsamic. Daca doriti ceva mai exotic puteti adauga bucati de caracatita trasa in tigaie cu unt si usturoi.
Daca nu sunteti fan al unor astfel de ingrediente puteti sa consumati salata ca atare sau cu fasii de piept de pui la gratar
Se serveste cu crutoane.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii