Se taie salata marunt, ridichile rondele. Se taie branza bucati patrate. Asezonam cu sare si piper. Stropim cu ulei de masline si cu un pic de otet ba
Se taie salata marunt, ridichile rondele. Se taie branza bucati patrate. Asezonam cu sare si piper. Stropim cu ulei de masline si cu un pic de otet balsamic. Daca doriti ceva mai exotic puteti adauga bucati de caracatita trasa in tigaie cu unt si usturoi.
Daca nu sunteti fan al unor astfel de ingrediente puteti sa consumati salata ca atare sau cu fasii de piept de pui la gratar
Se serveste cu crutoane.
Alte retete recomandate:
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii