Se coc sau se fierb vinetele, se curata de coaja, se toaca, se adauga ceapa si o rosie, putin prajite, sare, piper, ulei si putin otet. Toate acestea
Se coc sau se fierb vinetele, se curata de coaja, se toaca, se adauga ceapa si o rosie, putin prajite, sare, piper, ulei si putin otet. Toate acestea se amesteca, se fierb la foc mic pentru ca apa de prisos sa se evapore si se lasa la racit.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii