Salata de andive cu maioneza si mere

Pregatim prima data maioneza din galbenusul crud, peste care se pune o lingurita de mustar, putina sare si zeama de la jumatate de lamiie. Uleiul se a

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 mere
  • 1 ou
  • 1 ceasca de ulei
  • 4—5 andive
  • sare
  • 1/2 lamiie
  • 1 lingurita de mustar

Mod de preparare

Pregatim prima data maioneza din galbenusul crud, peste care se pune o lingurita de mustar, putina sare si zeama de la jumatate de lamiie. Uleiul se adauga incet, timp in care se amesteca repede cu o lingura de lemn.

Cind maioneza este gata, se pregatesc andivele. Se curata de foile vestede, se desfac frunzele si se taie bucati mici de 1 cm.

Saram usor, se amesteca cu felii de mar. Acoperim cu maioneza.

Maioneza se poate subtia cu o lingura de smintina.
Se serveste imediat.

Alte retete culinare

Zacusca de vinete

Spanac

Ciuperci la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc