Andivele se desfac in frunze si se spala bine. Se amesteca apoi mustarul cu maioneza si se subtiaza cu apa minerala si otetul. Se inglobeaza ouale ta
Andivele se desfac in frunze si se spala bine. Se amesteca apoi mustarul cu maioneza si se subtiaza cu apa minerala si otetul. Se inglobeaza ouale taiate in cubulete mici si se sareaza iar apoi pipereaza. Se toarna apoi amestecul peste frunzele de andive, dar nu se amesteca. Peste salata se presara cascaval ras.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Ciuperci la cuptor Ciorba radauteana Chiftele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii