Dupa ce s-au spalat sub jet de apa rece andivele se curata de foile de deasupra si se taie in bucati mici. Andivele nu se tin in apa, pentru ca se am
Dupa ce s-au spalat sub jet de apa rece andivele se curata de foile de deasupra si se taie in bucati mici. Andivele nu se tin in apa, pentru ca se amarasc.
Se face un sos din mustar, otet si ulei, frecat repede cu o lingura de lemn.
Cind sosul
devine consistent, se rastoarna peste andive.
Sarea se adauga in sos.
Se asaza salata intr-un vas adinc, se orneaza cu felii de ou fiert tare si se serveste in aceeasi zi
Alte retete usoare
Ciorba de salata
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8620/Ciuperci-umplute/">Ciuperci umplute
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii