Andivele le curatam de foile de deasupra si se" taie in bucati mici, dupa ce s-au spalat sub jet de apa rece. Andive nu le tinem in apa pentru ca se a
Andivele le curatam de foile de deasupra si se" taie in bucati mici, dupa ce s-au spalat sub jet de apa rece. Andive nu le tinem in apa pentru ca se amarasc.
Se face un sos din mustar otet si ulei, frecat repede cu o lingura de lemn.
Cand sosul devine consistent, se rastoarna peste andive.
Sarea se adauga in sos.
Asezam salata intr-un vas adine, se orneaza cu felii de ou fiert tare si se serveste in aceeasi zi
Alte sugestii de salate
Salata orientala
Salata telina
Salata peste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii