Andivele le curatam de foile de deasupra si se" taie in bucati mici, dupa ce s-au spalat sub jet de apa rece. Andive nu le tinem in apa pentru ca se a
Andivele le curatam de foile de deasupra si se" taie in bucati mici, dupa ce s-au spalat sub jet de apa rece. Andive nu le tinem in apa pentru ca se amarasc.
Se face un sos din mustar otet si ulei, frecat repede cu o lingura de lemn.
Cand sosul devine consistent, se rastoarna peste andive.
Sarea se adauga in sos.
Asezam salata intr-un vas adine, se orneaza cu felii de ou fiert tare si se serveste in aceeasi zi
Alte sugestii de salate
Salata orientala
Salata telina
Salata peste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii