Se spala andivele bine si se separa frunzele. Telina se curata, se spala si se opareste aproximativ 10 minute. Se taie apoi in cubulete mici. Sparang
Se spala andivele bine si se separa frunzele. Telina se curata, se spala si se opareste aproximativ 10 minute. Se taie apoi in cubulete mici. Sparanghelul se curata si se taie in bucati de 3-5 cm, apoi se opareste si se taie pe lung in feliute cat mai subtiri. Se curata cartofii, se spala, apoi se fierb in coaja, dupa care se toaca marunt. Ouale se fierb tari. Frunzele de andive, cubuletele de telina si cartofi precum si feliutele de sparanghel se amesteca usor. Peste ele se presara sare si piper, dupa care se toarna sosul din ulei si otet.
Salata se orneaza cu rondele de oua. Se serveste imediat.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Curcan umplut
Piftie de curcan
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii