Salata de andive fierte in vin

Andivele se desfac in frunze, care se spala apoi. Se pun intr-un vas si se toarna peste ele vinul, uleiul, sare si zaharul. Lichidul se completeaza c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr andive
  • 1-2 pahare vin alb
  • 2 linguri ulei
  • sucul unei lamai
  • sare
  • 1 jumatate lingurita zahar pudra

Mod de preparare

Andivele se desfac in frunze, care se spala apoi. Se pun intr-un vas si se toarna peste ele vinul, uleiul, sare si zaharul. Lichidul se completeaza cu apa pentru a acoperi andivele. Se pune in cuptor, vasul si se lasa la foc potrivit 40-50 de minute. Dupa ce s-au racit se scot andivele din zeama in care au fiert.


Andivele astfel preparate se servesc alaturi de fripturi.

Alte retete culinare:

Piftie de curcan Ciorba radauteana Curcan umplut

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori