Andivele se desfac in frunze, care se spala apoi. Se pun intr-un vas si se toarna peste ele vinul, uleiul, sare si zaharul. Lichidul se completeaza c
Andivele se desfac in frunze, care se spala apoi. Se pun intr-un vas si se toarna peste ele vinul, uleiul, sare si zaharul. Lichidul se completeaza cu apa pentru a acoperi andivele. Se pune in cuptor, vasul si se lasa la foc potrivit 40-50 de minute. Dupa ce s-au racit se scot andivele din zeama in care au fiert.
Andivele astfel preparate se servesc alaturi de fripturi.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Ciorba radauteana Curcan umplut

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii