Plantele de anghinare se spala in apa cu otet, apoi se pun la fiert in apa cu sare. Se toarna in vasul in care fierb plantele si zeama de la o jumata
Plantele de anghinare se spala in apa cu otet, apoi se pun la fiert in apa cu sare. Se toarna in vasul in care fierb plantele si zeama de la o jumatate de lamaie. Dupa ce a fiert aproximativ 45 de minute, se scoate anghinarea pe un platou. Separat se pregateste un sos din ulei, otet, vinul alb, miere si putina sare.
Se toarna sosul peste salata si se serveste.
Alte retete:
Saratele
Chiftele
Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii