Plantele de anghinare se spala in apa cu otet, apoi se pun la fiert in apa cu sare. Se toarna in vasul in care fierb plantele si zeama de la o jumata
Plantele de anghinare se spala in apa cu otet, apoi se pun la fiert in apa cu sare. Se toarna in vasul in care fierb plantele si zeama de la o jumatate de lamaie. Dupa ce a fiert aproximativ 45 de minute, se scoate anghinarea pe un platou. Separat se pregateste un sos din ulei, otet, vinul alb, miere si putina sare.
Se toarna sosul peste salata si se serveste.
Alte retete:
Saratele
Chiftele
Friptura de vita la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii