Arpagicul se curata si se sareaza. Se lasa sa stea aproximativ 15 minute, timp in care se pregateste sosul din otet, ulei si apa. Acesta se toarna pe
Arpagicul se curata si se sareaza. Se lasa sa stea aproximativ 15 minute, timp in care se pregateste sosul din otet, ulei si apa. Acesta se toarna peste arpagic si se amesteca salata bine.
Salata de arpagic se serveste langa gratare.
Alte retete:
Ciorba radauteana Curcan umplut Piftie de curcan
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaisePrimisem zilele trecute 2 pungi cu napolitane vieneze. Cand le-am vazut, am si stiut ce fac cu ele. Vazusem candva reteta de...
Prajitura vieneza cu capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii