Arpagicul se curata si se sareaza. Se lasa sa stea aproximativ 15 minute, timp in care se pregateste sosul din otet, ulei si apa. Acesta se toarna pe
Arpagicul se curata si se sareaza. Se lasa sa stea aproximativ 15 minute, timp in care se pregateste sosul din otet, ulei si apa. Acesta se toarna peste arpagic si se amesteca salata bine.
Salata de arpagic se serveste langa gratare.
Alte retete:
Ciorba radauteana Curcan umplut Piftie de curcan

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii