Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie cubulete. Ceapa se curata si se taie marunt. Jumatate se adauga la cartofi impreuna cu supa de legume
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie cubulete. Ceapa se curata si se taie marunt. Jumatate se adauga la cartofi impreuna cu supa de legume, se lasa la racit. Otetul se amesteca cu mustar, sare, piper, treptat se adauga uleiul. Dupa gust, se pune si usturoi. Jumatate din sosul preparat se amesteca cu cartofii care se servesc gramada in mijlocul farfuriei. Se napeaza cu sosul ramas. Galbenusurile se rad deasupra cartofilor. Se presara susan prajit sau seminte de floarea soarelui prajite.
Alte retete cu salate
Salata bulgareasca
Salata de piept de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii