Se fierb cartofii cu coaja, si inca fierbinti se curata si se taie in felii subtiri. Se pregateste sosul cu ulei, otet, sare, piper, cu sau fara must
Se fierb cartofii cu coaja, si inca fierbinti se curata si se taie in felii subtiri.
Se pregateste sosul cu ulei, otet, sare, piper, cu sau fara mustar si se subtiaza cu 2-3 linguri de apa calda.
Se toarna peste cartofii inca fierbinti, pentru ca acestia sa se imbibe cu sos.
Dupa gust, se pot pune felii subtiri de ceapa.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Ciorba taraneasca
Chiftelute de dovlecei
Mancare de fasole alba cu carne de porc si carnati
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii