Se fierb cartofii cu coaja, si inca fierbinti se curata si se taie in felii subtiri. Se pregateste sosul cu ulei, otet, sare, piper, cu sau fara must
Se fierb cartofii cu coaja, si inca fierbinti se curata si se taie in felii subtiri.
Se pregateste sosul cu ulei, otet, sare, piper, cu sau fara mustar si se subtiaza cu 2-3 linguri de apa calda.
Se toarna peste cartofii inca fierbinti, pentru ca acestia sa se imbibe cu sos.
Dupa gust, se pot pune felii subtiri de ceapa.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Ciorba taraneasca
Chiftelute de dovlecei
Mancare de fasole alba cu carne de porc si carnati

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii