Cartofii se spala bine si se fierb in coaja, in apa sarata care a dat in clocot. Cit sint inca fierbinti, se curata, se taie felii subtiri (rondele, j
Cartofii se spala bine si se fierb in coaja, in apa sarata care a dat in clocot. Cit sint inca fierbinti, se curata, se taie felii subtiri (rondele, jumatati de rondele sau sferturi de rondele, dupa marimea cartofului) si se stropesc imediat cu ulei pentru ca acesta sa-i patrunda cit sint inca calzi. In acest fel cartofii devin mai gustosi. Se adauga apoi otetul amestecat cu mustar si sare, dupa plac. Ceapa se curata la robinet, deoarece apa ii mai ia din usturime, se taie in felii foarte subtiri care se amesteca apoi cu restul salatei; cine prefera mai multa ceapa, poate folosi orice cantitate, dupa plac. Mararul sau patrunjelul dupa ce se spala bine si se toaca se presara deasupra. Se consuma dupa cel putin jumatate de ora de la preparare.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii