Cartofii fierti se taie rondele subtiri, ardeii se taie fideluta iar rosiile oparite si curatate de seminte si coaja se taie cubulete. Se pun legumel
Cartofii fierti se taie rondele subtiri, ardeii se taie fideluta iar rosiile oparite si curatate de seminte si coaja se taie cubulete. Se pun legumele intr-un castron si se amesteca cu sosul vinegreta, format din ulei, otet, sare si piper.
Se serveste salata imediat.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana Muschi de porc la cuptor Rulada de porc

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii