Cartofii fierti in coaja, dupa ce se racesc, se cu- rata, se taie in felii. Se adauga ceapa taiata, ridichile, branza rasa si se potrivesc la gust de
Cartofii fierti in coaja, dupa ce se racesc, se cu-
rata, se taie in felii.
Se adauga ceapa taiata, ridichile, branza rasa si se
potrivesc la gust de otet, sare si piper.
Se amesteca usor si se asaza intr-o salatiera. Se
pot orna deasupra cu felii de rosii si de ardei gras.
Alte retete recomandate
Salata andive
Salata castraveti
Dressing salata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii