Hamsiile se tin in apa cateva ore, dupa care se scurg si se curata. Se taie bucatele si se amesteca impreuna cu cartofii fierti, taiati cubulete, ceap
Hamsiile se tin in apa cateva ore, dupa care se scurg si se curata. Se taie bucatele si se amesteca impreuna cu cartofii fierti, taiati cubulete, ceapa taiata julein si castravetii taiati cubulete. Se pregateste sosul separat din otet, ulei si sare. Se pune totul intr-un platou si se orneaza dupa gust.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Curcan umplut
Ciuperci la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii