Hamsiile se tin in apa cateva ore, dupa care se scurg si se curata. Se taie bucatele si se amesteca impreuna cu cartofii fierti, taiati cubulete, ceap
Hamsiile se tin in apa cateva ore, dupa care se scurg si se curata. Se taie bucatele si se amesteca impreuna cu cartofii fierti, taiati cubulete, ceapa taiata julein si castravetii taiati cubulete. Se pregateste sosul separat din otet, ulei si sare. Se pune totul intr-un platou si se orneaza dupa gust.
Alte retete culinare:
Ciorba radauteana
Curcan umplut
Ciuperci la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii