Se taie ceapa in feliute subtiri, peste care se toarna atata apa incat sa acopere feliile. Apa se aromatizeaza cu putin cidru si piper macinat. Se fie
Se taie ceapa in feliute subtiri, peste care se toarna atata apa incat sa acopere feliile. Apa se aromatizeaza cu putin cidru si piper macinat. Se fierb cartofii in apa sarata, dupa care se curata si se tai cubulete mici. Se pune peste ceapa, si se amesteca pana cand absoarbe apa cu cidru. La final se amesteca ca jumatate de portie de sos tartar.
Se pastreaza la frigider o zi. Se serveste rece.
Daca vrem sa-i adaugam salatei un plus de gust si culoare, o putem decora cu cateva frunze de patrunjel.
Alte salate recomandate
Salata de vinete cu maioneza
Salata boeuf
Salata pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii