Salata de cartofi cu maioneza

Se taie ceapa in feliute subtiri, peste care se toarna atata apa incat sa acopere feliile. Apa se aromatizeaza cu putin cidru si piper macinat. Se fie

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa rosie
  • Cidru
  • Piper macinat
  • 300 g cartofi
  • Sos tartar

Mod de preparare

Se taie ceapa in feliute subtiri, peste care se toarna atata apa incat sa acopere feliile. Apa se aromatizeaza cu putin cidru si piper macinat. Se fierb cartofii in apa sarata, dupa care se curata si se tai cubulete mici. Se pune peste ceapa, si se amesteca pana cand absoarbe apa cu cidru. La final se amesteca ca jumatate de portie de sos tartar.
Se pastreaza la frigider o zi. Se serveste rece.

Daca vrem sa-i adaugam salatei un plus de gust si culoare, o putem decora cu cateva frunze de patrunjel.

Alte salate recomandate

Salata de vinete cu maioneza

Salata boeuf

Salata pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori