Trufele se taie fideluta, cartofii fierti, se taie in cubulete mici, morcovii se rad iar merele se taie in feliute fine sau in cubulete. Bucatile de
Trufele se taie fideluta, cartofii fierti, se taie in cubulete mici, morcovii se rad iar merele se taie in feliute fine sau in cubulete. Bucatile de mere se pregatesc cu cateva zile inainte. Acestea se pun intr-un borcan mai inalt iar peste ele se toarna vin, pana cand le acopera, iar deasupra se toarna uleiul. Se tin la marinat intre 1 si 3 zile. Se pun legumele cu merele intr-un castron si se adauga peste ele vinul folosit la marinat si putina zeama de lamaie, apoi se presara sare dupa gust.
Salata se serveste rece.
Alte retete:
Ciorba radauteana Iahnie de fasole Turta dulce

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii