Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Cand s-au fiert, se scurge apa de pe ei, se lasa la racit si apoi se curata de coaja. intr-un castron m
Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja. Cand s-au fiert, se scurge apa de pe ei, se lasa la racit si apoi se curata de coaja. intr-un castron mare se pun ardeii spalati si taiati cubulete, ceapa curatata, spalata, scursa de apa si taiata rondele. Se adauga porumbul, cartofii taiati rondele. Se pune uleiul, se condimenteaza cu sare, piper, boia, dupa gust si se amesteca bine.
Se serveste ca atare sau, in afara postului, ca si garniturs la friptura.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii