Se spala bine cu peria atit cartofii, cit si ridichea. Cartofii se pun la fiert in apa sarata care a dat in clocot, iar ridichea se curata de coaja ne
Se spala bine cu peria atit cartofii, cit si ridichea. Cartofii se pun la fiert in apa sarata care a dat in clocot, iar ridichea se curata de coaja neagra, se da prin razatoare, se sareaza imediat si se lasa sa stea astfel 15-20 minute, ca sa piarda din iuteala. Cartofii cind sint gata, se curata imediat de coaja, se taie marunt si cit sint calzi se stropesc cu ulei, pentru ca sa se imbibe bine si sa capete gust placut. Dupa ce s-au racit, se amesteca bine cartofii cu ridichea si se impart in doua. O parte se amesteca cu boia rosie de ardei, iar cealalta cu marar tocat.
Se aranjeaza in salatiera dupa gustul fiecaruia, cu conditia sa alterneze cele doua culori, dindu-se astfel salatei un aspect frumos si apetisant.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii